Produkt niedostępny w tej liczbie
Dostępna ilość:
Zawarta w ACEROLI naturalna witamina C – przyczyna się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego i nerwowego, pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia właściwego funkcjonowania skóry. Ma zastosowanie w leczeniu stanów zapalnych i w okresie rekonwalescencji.
Wyselekcjonowane bulwy maca z Peru z dodatkiem wysokiej jakości wiśni aceroli z Brazylii Nasze bulwy maca "lepidium meyenii walp" są uprawiane i starannie przetwarzane przez wysoce wyspecjalizowaną w tym, rodzinną, firmę. Żółte, czerwone i czarne korzenie macy są używane w zrównoważonych proporcjach, aby wykorzystać specyficzne właściwości każdej odmiany, co wyróżnia nasz produkt premium.Wiśnie Acerola to jedne z najbogatszych w witaminę C owoców w Brazylii, która chroni nasze komórki przed stresem oksydacyjnym.Z co najmniej 10 kg świeżych, ręcznie zbieranych owoców otrzymujemy 1 kg najwyższej jakości proszku owocowego.
Składniki: bio Maca w proszku (66,7 %), bio Acerola w proszku (16,7%), Hydroxypropylmethyl cellulose (otoczka kapsułki)
Wartość odżywcza w 100 g w 4 kapsułkach
(porcja dzienna)
Wartość energetyczna: 381 kJ / 325 kcal 33 kJ / 8 kcal
Tłuszcz 1 g < 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g < 0,1 g
Węglowodany 72 g 2 g
w tym cukier 32,3 g 0,8 g
Białko 7 g < 1 g
Sól < 0,1 g < 0,1 g
Witamina C 2.833 mg 68 mg (85% RWS*)
* RWS: Referencyjne wartości spożycia zgodne z Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 1169/2011
Składniki na 4 kapsułki: 1.600 mg bio Maca w proszku, 400mg Bio aceroli w proszku (co odpowiada 68mg RWS)
Zalecane spożycie: 4 kapsułki dziennie, popijając wodą.
Zawartość opakowania: 60 g, 100 kapsułek (tj. 100 wegetariańskich kapsułek po 600 mg to ok. 25 porcji dziennie po 4 kapsułki)
Najlepiej spożyć przed, nr partii: data i nr podane na opakowaniu
Producent: Amazonas
Ważne informacje:
Stolica Polski
Twoja ocena
Menu